Slutrengøring efter håndværkere eller flyttefolk

Ønsker du hjælp til slutrengøring efter håndværkere? Hos Firma Service står vi klar til at gøre rent i dit hjem, på din arbejdsplads eller hos din kunde, når håndværkerne eller flyttefolkene er færdige med arbejdet. Det kan også være i forbindelse med en flytning.

Vi servicerer private, håndværkere, boligselskaber og andre former for erhverv i blandt andet Hellerup og Gentofte samt mange andre steder i Nordsjælland.

Alt fra håndværkerrengøring til flytterengøring

Der er typisk et større eller mindre rengøringsarbejde, når håndværkerne er færdige. Måske har der været en mindre renovering, en større ombygning eller en fraflytning. Her kan vi tage os af alt fra rengøring af overflader, køkkener og toiletter til vinduespolering og tæpperensning med videre.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Slutrengøring
  • Flytterengøring
  • Tæpperensning
  • Håndværkerrengøring.

Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde i forbindelse med rengøring efter håndværker. Derfor kan du være sikker på, at vi leverer en professionel, kvalitetssikker og grundig rengøringsservice. Vi kommer altid hele vejen rundt – også i de skjulte kroge.

Slutrengøring efter håndværkere & flyttemænd i Hellerup, Gentofte og Nordsjælland

Kontakt os i dag for et tilbud på slutrengøring

Du er velkommen til at høre mere om vores rengøringsfirma, og vi tager gerne en snak med dig om dine ønsker og behov. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris pr. m2 for slutrengøring.

Du kan ringe til Finn Arvedsen på telefon 40 62 09 23 eller til Christina Creutzberg på telefon 29 91 41 90 for at aftale det videre forløb. Du er også velkommen til at skrive til os på vores e-mail firmaservice@vigorrent.dk.

Ring til os
Skriv til os